Tips för bästa filmkvällen

Fram med popcornskålen och sätt mobilen på ljudlös! Nu är det dags att börja ladda inför alla nya serier och filmer som sakta men säkert börjat poppa upp på alla streamingtjänster. Här kommer CKs bästa tips för en lyckad tv-kväll.

1. Se till att det är riktigt riktigt mörkt
Det är ingen hit att ha ens den minsta strimma ljus på tv-skärmen. Du kan ju faktiskt missa en viktig detalj av favoritserien. Säkra upp med mörkläggningsgardiner så slipper du detta problem.

Mörkläggningsgardin Sleep, Ohlssons tyger

2. Levande ljus
Att komma i rätt stämning är oerhört viktigt. Och ALLT blir mysigare med tända ljus.

Doftljus, Rituals

3. Filtar
Riskera inte att småfrysa. Tänk om du skulle behöva lämna soffan? Ladda redan innan med massa filtar, det kan aldrig bli för många.

Pläd, Ohlssons tyger

4. Snacks!
Planera först och främst att din tv-kväll inte kommer för nära inpå middagen. Du vill ha bra utrymme för snacksen. Säkra upp med några klassiker, och krydda med några nyheter från snackshyllan. Dom är riktigt goda!

Popcornmaskin, Teknikmagasinet

Bönbollar OLW, Candys

Caramel popcorn Werther´s original, Candys

Habanero & blue cheese poppers, Candys

La Praline Liquorice, Candys

5. Te
En mysig höstkväll blir ännu mysigare med en varm kopp te. Men ta det lugnt med drycken, det är störande med o”nödiga” stopp i tittandet.

Relax Yogi Tea, Life

Relax te Pukka, Life

6. Streama smidigt
Tiden med sladd-dragning mellan dator och DVD-spelaren är över. Streama din underhållning snabbt och enkelt med några av dessa fantastiska uppfinningar!

Chromecast Google, Teknikmagasinet

Apple TV, Teknikmagasinet

För fler tips, besök våra butiker i CK!

Den här hemsidan använder sig av cookies.