Restaurangen och caféet i CK får lokala ägare

Restaurangen och caféet i Citykompaniet, nuvarande Bistro A, kommer från och med den 1 oktober att drivas av tidigare personal. Det är Sara Lindquist, Isabella Stegermark och Kajsa Tegelind som kommer att ansvara för den fortsatta driften. Den nya ägartrion, i samarbete med fastighetsägaren Nordvestor, planerar stora satsningar efter årsskiftet.

Vi har arbetat här sedan 2003 och brinner verkligen för stället. Men vi tycker också att restaurangen och caféet har potential att utvecklas ännu mer, vilket vi nu kommer att påbörja planeringen för, säger Sara.

Den nya restaurangen, som tillfälligt får namnet Bistro, kommer att renoveras under början av 2022 och menyn kommer att ses över.

Restaurangen kommer få ett fräscht, uppdaterat koncept med nytt kök, inredning och ytskikt som går i linje med gallerians övriga renovering. Vi kommer att arbeta tätt tillsammans för att på bästa sätt planera den framtida satsningen, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

Vi vill bjuda våra gäster på riktigt bra husmanskost och fika, men också en trevlig och mysig plats att mötas på, säger Isabella.

Vi kommer ha stängt några dagar i början av oktober för att byta kassasystem men hälsar alla välkomna igen 5 okt, säger Kajsa.

Mer info kring renoveringen kommer närmare årsskiftet.

Den här hemsidan använder sig av cookies.