Grillsäsongen är här!

Sommaren är här och det är dags att plocka fram grillen och bjuda in vännerna på middag! På ck hittar du allt du behöver för att lyckas med grillningen. Här kommer några tips och nyheter inför sommaren!

CERVERA Rivsalt

BBQ sten by Rivsalt™, vår nya gastronomiska saltsten är noga utvald och speciellt framtagen att passa på grillen. Den unika funktionen gör att saltstenen värms upp så du kan tillaga din råvara. Det rosa Himalayasaltet som stenen är gjord av kommer även smaksätta din mat. Du kan laga allt; kött, fågel, fisk, grönsaker eller frukt – endast du sätter gränserna. Stenen kan även användas väl kyld och då som serveringsplatta för t.ex. sushi eller färsk frukt.

CLAS OHLSON Gasolgrill Mini, Grillchef by Landmann

Liten, effektiv gasolgrill – enkel att ta med.  Kompakt design med infällbara ben och handtag.  Använd den på balkongen, ta med den i husvagnen, husbilen etc. Köp till en gasolflaska i campingformat och ta med grillen på utflykten.

CLAS OHLSON Marinadspruta

Smaksätt steken från insidan. Marinera köttet eller fisken på några minuter.

TEKNIKMAGASINET Grilltermometer

WeGrill One probe som du kopplar till mobilen. Temperatursond till WeGrill One Bluetooth grilltermometer.

CERVERA Backaryd Grill Hamburgerpress enkel

Ta hem restaurangkänslan med denna hamburgerpress från Anders Petter.

CLAS OHLSON Grilltändare Landmann

Grillstarter som snabbt värmer briketter och kol till en jämn glöd. Ger perfekt temperatur vid varje grillning. Inget onödigt spill med kol som inte tänds – praktiskt. Tänd kolet i röret med vanligt papper – slipp onödiga kemikalier.

CLAS OHLSON Grilltunna med lock

Robust, emaljerad grilltunna med många grillmöjligheter. Perfekt resultat tack vare reglerbart brikettgaller. Sidobord för avställning av t.ex. kryddor och redskap.

CLAS OHLSON Grillborste

Ett måste vid grillen. Gör enkelt rent grillgallret. 3-sidig borste, kommer åt överallt.

CLAS OHLSON Grillbestick 3 delar, Landmann

Exklusivt set med grillredskap. Grilltång, grillgaffel och grillspade med öppnare – allt du behöver.  Även perfekt som present till alla som gillar att grilla.

CERVERA Backaryd Grillbestick mörkt trähandtag 12 delar

Set med 6 grillknivar och 6 grillgafflar från Anders Petters serie Backaryd. Knivarna har extra stora handtag och blad med klassisk form. Besticken är tillverkade i rostfritt stål och handtag av mörkt rosenträ/polywood, vilket är mycket slitstarkt och tål maskindisk. Perfekta bestick till grillat och kött. Backaryd är serien för dig som vill ha stilren, modern design utan att behöva göra avkall på funktion. Redskapen är effektiva, pålitliga och slitstarka. Lika trevliga att se på som att använda, oavsett om det är vardag eller fest.

CLAS OHLSON Gasolgrill Triton PTS 4.0, Landmann

Gasolgrill med stor grillyta – passar både lilla och stora grillfesten. Med Landmanns nya värmesystem PTS – fördelar värmen optimalt.  Hög kvalitet – galler av gjutjärn och flera emaljerade delar. Fixar både direkt och indirekt grillning. Köp till en röklåda och prova på att röka kött, fisk etc.

CERVERA Pizza/Baksten

En pizza/baksten är perfekt att använda till bröd som har kort gräddningstid med högt gradantal. Den fungerar till pizza likväl som till mjuka och hårda matbröd. En pizza/baksten gör så att brödet blir fluffigt men samtidigt får en krispig botten. Stenen fungerar perfekt i ugn men även på grillen!

CERVERA Signerat Förkläde Canvas Salvia/Skinndetaljer

Signerat är serien för dig som noga väljer tillbehör till ditt kök och uppskattar gedigen kvalitet och hållbarhet. Anders Petters allra bästa kökstillbehör, för passionerade matlagare. Slitstarkt förkläde, väl tilltaget i storlek, många smarta löningar t ex avtagbara remmar, (innan tvätt) läder loop för “släng” som går att flytta från höger till vänster sida beroende på om man är höger- eller vänsterhänt, på bröstlappen en liten läder loop för t ex termometer eller penna. Förklädet är förtvättat för att förhindra krymp.

CLAS OHLSON Leksaksgill Weber

Leksaksgrill i lagom höjd för barn. Kolet låter och ser ut att glöda – liknar en riktig kolbädd. Liten grill med massor av tillbehör – roligt för barnen.

 

För fler tips, kom in i våra butiker på CK!

Den här hemsidan använder sig av cookies.