The Local Store utökar sin butik i CK

Nordvestor fastigheter som äger citykompaniet har under en längre period haft flera befintliga verksamheter i huset som önskar större lokaler. I samband med avflytten av butiken fanny på övre plan kommer The Local Store att flytta in i lokalen och i och med det utöka sin butiksyta.

Under hösten 2019 växer butiken The Local Store i Citykompaniet på Nygatan 50 i Skellefteå. Butiken kommer att flytta till fd Fannys lokal på övre plan och därmed öka sin yta från 130 kvm till 260 kvm.

–          Vi har länge velat utveckla The Local store och ta in nya varumärken till butiken. I och med flytten får vi större butik och möjligheten att bland annat kunna dedikera en större yta till sneakers och skor. Under de senaste två åren har vi sett en ökning på konfektion som lämpar sig för en mognare kund. Vi kommer därför också se över och bredda vårt sortiment inom kostymer och tillbehör, säger Johnny Hedlund, VD The Local store.

Det lokalägda fastighetsbolaget Nordvestor fastigheter arbetar hårt för att etablera attraktiva verksamheter i Skellefteå City och bidra till en levande stadskärna.

–          The Local Store har under ett tag önskat en större lokal för sin butik i CK. Nordvestor Fastigheter är glada över att dom vill satsa vidare och utveckla sitt koncept ytterligare, säger Julia Åshjelm, Centrumledare på Citykompaniet.

Alexander Nordlund och Johnny Hedlund, ägare av The Local store, har sedan dom öppnade sin första butik i Citykompaniet 2009 redan utökat sin butiksyta två gånger tidigare. Den nya butiken beräknas öppna innan årsskiftet, tills dess håller den befintliga lokalen öppet som vanligt.

Den här hemsidan använder sig av cookies.