The Local Store nominerade till årets modebutik

The Local Store är en av tre butiker som är nominerade till årets modebutik i Sverige av habit och juryn bestående av bland annat svensk handels branschordförande Mikael Sandström.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Nomineringsarbetet har pågått sedan april. Tillsammans med ett trettiotal branschexperter har Habit utsett 18 finalister i sex kategorier. I kategorin Årets modebutik är The Local Store nominerade tillsammans med Jeansbolaget i Oskarshamn och Johnells i Södertälje.

– Vi vill tacka våra kunder som gör det möjligt att driva butik i Skellefteå, att dessutom bli nominerade till topp tre av alla Sveriges modebutiker gör oss oerhört stolta, säger Johnny Hedlund.

Den 3 december avslöjas vinnaren i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm under Habits Modegala, Sveriges enda gala som prisar företag och entreprenörer i modebranschen. Bakom galan, som arrangeras för trettonde året i rad, står branschtidningen Habit.

– Vi är inte nöjda här. Nu satsar vi vidare på Skellefteå och i slutet av november flyttar vi butiken till en dubbelt så stor lokal i Citykompaniet”, säger Alexander Nordlund.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Den här hemsidan använder sig av cookies.