The Local Store nominerade till årets modebutik

The Local Store är en av tre butiker som är nominerade till årets modebutik i Sverige av habit och juryn bestående av bland annat svensk handels branschordförande Mikael Sandström.

Nomineringsarbetet har pågått sedan april. Tillsammans med ett trettiotal branschexperter har Habit utsett 18 finalister i sex kategorier. I kategorin Årets modebutik är The Local Store nominerade tillsammans med Jeansbolaget i Oskarshamn och Johnells i Södertälje.

– Vi vill tacka våra kunder som gör det möjligt att driva butik i Skellefteå, att dessutom bli nominerade till topp tre av alla Sveriges modebutiker gör oss oerhört stolta, säger Johnny Hedlund.

Den 3 december avslöjas vinnaren i Spegelsalen på Grand Hôtel i Stockholm under Habits Modegala, Sveriges enda gala som prisar företag och entreprenörer i modebranschen. Bakom galan, som arrangeras för trettonde året i rad, står branschtidningen Habit.

– Vi är inte nöjda här. Nu satsar vi vidare på Skellefteå och i slutet av november flyttar vi butiken till en dubbelt så stor lokal i Citykompaniet”, säger Alexander Nordlund.

Den här hemsidan använder sig av cookies.