Planera ditt besök

Just nu befinner vi oss i en situation där det är viktigt att vi tillsammans hjälps åt att minska smittspridningen. På Citykompaniet kommer vi även fortsättningsvis att följa myndigheternas riktlinjer, samt vidta åtgärder utifrån dessa.
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Planera ditt besök

Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Här kan du se antal besökare i realtid, samt när det är som mest, respektive minst besökare i CK. Om du har möjlighet så kan du med fördel planera ditt besök till dagar och tider då det är färre besökare.

Våra åtgärder

Säkerheten för våra besökare och vår personal är väldigt viktigt för Citykompaniet. För att du ska känna dig trygg under ditt besök i CK har vi vidtagit åtgärder för att minska smittspridningen. Men det är såklart viktigt att vi tillsammans undviker trängsel och tar eget ansvar..

  • Håll avståndet
  • Tvätta händerna ofta
  • Stanna hemma om du har förkylningssymptom och/eller är sjuk
  • Vara uppmärksam på butiker och restaurangers avståndsmarkeringar och restriktioner
  • Planera ditt besök utifrån tider när det är mindre folk för att undvika trängsel

 

På Citykompaniet har vi sedan i våras utökat städningen med extra fokus på avtorkning av kontaktytor, handsprit tillgängligt på alla plan samt utrop i högtalare som påminner besökare om gällande restriktioner.

Våra butiker har bland annat åtgärder i form av plexiglas och markeringar vid kassorna för att minska köbildning, maxantal besökare i butikerna, egna värdar som håller koll på både antal besökare och avstånd i butikerna. Restaurang och café har tagit bort sittplatser, samt ökat avstånden mellan borden.

Extra bevakning
CK:s ordningsvakter agerar för att Folkhälsomyndighetens allmänna råd följs i gallerian och vi har utökat vår personalkapacitet med fler vakter och värdinnor under tider då vi kan förvänta oss extra mycket folk. De bevakar särskilt ytor där vi tror att köbildning kan uppstå.

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Den här hemsidan använder sig av cookies.