Normal öppnar i Citykompaniet i höst

Butikskedjan Normal är känd för att erbjuda ett stort sortiment av dagligvaruprodukter och ledande varumärken till fasta lågpriser.

Normal säljer välkända varumärken inom smink, hushållsartiklar, skönhetsprodukter och ett brett utbud av kända basvaror så som exempelvis L’Oreal, Gillette, Colgate och Ajax.

Vi glæder os til at slå dørene op i Skellefteå og introducere vores koncept. Hos NORMAL er du garanteret en god handel, og det er jeg overbevist om, at kunderne i Skellefteå også sætter pris på. Vores mål er, at du som kunde får en unik oplevelse, hver gang du besøger vores butik. Derfor får vi udover det faste sortiment hele tiden nye varer hjem, som gør det spændende og sjovt at gå på opdagelse igen og igen, säger Torben Mouritsen, CEO Normal.

Normal kommer att flytta in på entréplan i Eurosko och Make up Stores förra lokaler och butiken planerar att öppna under hösten.

Det är mycket glädjande att vi kan presentera en sådan här etablering och som visar på en fortsatt stor efterfrågan av city- och köpcentrumlägen. Som fastighetsägare ser vi väldigt positivt på framtiden och vårt arbete med att fortsätta utveckla Citykompaniet och stadskärnan i Skellefteå, säger Viktor Nordlund på Nordvestor Fastigheter.

Den här etableringen känns som ett bra komplement till de butiker som redan finns, både i Citykompaniet och övriga stadskärnan. Fler lågprisbutiker i stadskärnan har efterfrågats av våra kunder, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

Citykompaniet har tidigare meddelat att Lekia kommer att öppnas på övre plan i slutet av oktober.

Om Normal
Normal är en butik som säljer helt normala varor till onormala priser. I sortimentet hittar man hårvård, hudvård, hushållsprodukter, kosmetika, kontorsartiklar, drycker och mycket mer. Sortimentet innehåller mer än 3500 artikelnummer. Det är alltid ett stort fast utbud av varor och dessutom kompletteras det ständigt med nya märkesprodukter. Deras mål är att du som kund ska få en unik upplevelse varje gång du besöker deras butik och kunna gå på skattjakt igen och igen. Butikskedjan består idag av 48 butiker i Sverige.

Den här hemsidan använder sig av cookies.