Kunderna ger citykompaniet toppbetyg

Citykompaniet i Skellefteå är den citygalleria i Västerbotten som har de nöjdaste kunderna, enligt undersökningen Svenskarnas favoritcentrum.

– Det känns otroligt roligt. Jag vill skicka en stor applåd till alla som jobbar på Citykompaniet varje dag och även till de kunder som handlar hos oss, säger Julia Åshjelm, centrumledare på Citykompaniet.

Totalt sett mäter Evimetrix drygt 300 köpcentrum, gallerior och handelsplatser spridda över hela landet. Drygt 7 000 konsumenter har delat ut ungefär 40 000 omdömen. Allmänheten har utsett Avion Shopping till bästa centrum i länet, följt av Citykompaniet och Solbackens Handelsområde.

– Citykompaniet i Skellefteå är den citygalleria i Västerbotten som har de nöjdaste kunderna. Räknar man även in övriga centrumkategorier (från minsta till största och handelsområden) går Avion Shopping om Citykompaniet, men en andraplats i konkurrensen om hela Västerbottens shoppingkunder är en mycket bra prestation, säger Peter Wissing, Projektledare för undersökningen Svenskarnas favoritcentrum och seniorkonsult på Evimetrix.

För centrumhandeln i Skellefteå betyder detta ännu en utmärkelse detta år. Tidigare i vår vann Skellefteå centrum kategorin ”Årets Cityhandel 2017” för hela landet, som genomförs av Market.

– Det vittnar om att våra besökare trivs i centrum – och det är viktigt att berätta för våra egna innevånare. Vi har många drivna aktörer och är alltid roligt med utmärkelser som bekräftar det. Samtidigt är det viktigt att påminna Skellefteåborna om vikten att handla lokalt – att gynna de man vill ska vara kvar, säger Jenny Hultdin Forslund, centrumutvecklare på Visit Skellefteå.

 

Den här hemsidan använder sig av cookies.