ICA blir CK’s nya granne

Nordvestor Fastigheter har tecknat ett hyresavtal med ICA om 1500 kvadratmeter för öppnandet av en ICA Supermarket i kvarteret Oxen i centrala Skellefteå. Butiken etableras i en helt ny byggnad intill Citykompaniet som beräknas stå färdig för inflyttning under hösten 2022.

– Vi är väldigt glada över att ICA valt att öppna en butik i kvarteret Oxen. En modern matvarubutik med hög service och bra öppettider är en viktig byggstenen i utvecklingen av området, säger Viktor Nordlund, förvaltare på Nordvestor Fastigheter, och tillägger:

– Att ICA väljer att etablera sig i kvarteret bidrar starkt till den fortsatta utvecklingen av området, som utöver en ny ICA-butik även kommer att innehålla nya kontor och bostäder. Vi har sedan tidigare en väl fungerande handelsplats, Citykompaniet och denna etablering kompletterar och skapar en bra mix av olika verksamheter, vilket ger förutsättningar för en attraktiv mötesplats i centrum med liv och rörelse.

– Vi ser fram emot den kommande öppningen som planeras till hösten 2022 och att få erbjuda alla kunder möjligheten att ta del av en ny modern butik, säger Marcus Nilsson, etableringschef på ICA Sverige.

Illustration: Tyréns

Den här hemsidan använder sig av cookies.