CK – sveriges näst bästa citygalleria!

Citykompaniet placerade sig på en fin andra plats i den Köpcentrumrapport som Market tar fram varje år. Citykompaniet ökade det totala betyget rejält och klättrade en hel del placeringar mot föregående år. CK:s betyg för säkerhet är det högsta i Sverige.

Undersökningen genomförs i januari varje år då 3 400 personer i åldrarna 15 år och uppåt deltar i undersökningen. 405 handelsplatser i landet är med i bedömningen. Det som betygssätt är prisnivå, butiksutbud, bekvämlighet, trivsel, läge, parkering, serveringar, information och reklam, bemötande, tillgänglighet till WC samt trygghet & säkerhet.

– Det är givetvis jätteroligt att vi hamnar på andra plats i kategorin Citygallerior, säger Maria Rautio, centrumledare vid Citykompaniet och fortsätter:

– Det är en bra undersökning där man kan avläsa i poängen var vi har våra styrkor men också där vi har mer att jobba med. Det var flera handelsplatser i Skellefteå som placerade sig bra i undersökningen vilket känns otroligt kul och viktigt för hela handeln i Skellefteå.

Bland alla Sveriges 405 handelsplatser placerade sig Citykompaniet på en 26 plats.

Citygalleria topp 5
1. Mitt i City, Karlstad – 45,1 poäng
2. Citykompaniet, Skellefteå – 44,9 poäng
3. Gallerian Nian, Gävle – 42,1 poäng
4. Kupolen Köpcentrum, Borlänge – 40,6 poäng
5. Citygallerian, Karlshamn – 38,9 poäng

Den här hemsidan använder sig av cookies.