Jack & Jones

Berättelsen om JACK & JONES börjar 1990 när BESTSELLER skickar en ung och passionerad person till Oslos modemässa med en anspråkslös, men noga utvald kollektion som vänder sig till unga män. Mottagandet överträffar alla förväntningar och det nya modevarumärket för män är ett faktum.

Berättelsen om JACK & JONES börjar 1990 när BESTSELLER skickar en ung och passionerad person till Oslos modemässa med en anspråkslös, men noga utvald kollektion som vänder sig till unga män. Mottagandet överträffar alla förväntningar och det nya modevarumärket för män är ett faktum.

Under de följande åren etablerar sig JACK & JONES som ett av de starkaste jeansvarumärkena på marknaden, och efter bara några få år har varumärket hundratals butiker.

Idag är JACK & JONES en av Europas ledande tillverkare av herrkläder och har över tusen butiker i 38 länder, och JACK & JONES kläder säljs av tusentals återförsäljarpartners runt om i världen.

Jeans betraktas fortfarande som själva ryggraden i JACK & JONES verksamhet. Vi har fortfarande en stor expertis när det gäller hantverk, kvalitet och design av jeans, men numera definieras och representeras JACK & JONES av fem unika varumärken: JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, PREMIUM by JACK & JONES, ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES.

Varumärkena designas av fristående designteam som vart och ett har sina egna idéer, koncept och design. Alla erbjuder ett komplett sortiment av kläder, accessoarer och skor för alla män och alla tillfällen.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING hyllar hantverket och sätter en ära i att skapa högkvalitativa produkter. Genom att gjuta nytt liv i autentiska vintageplagg och återskapa tvättar, detaljer och tyger och anspelar på specifika tidsepoker, siktar vi på att fånga jeansplaggens sanna själ.

JACK & JONES VINTAGE CLOTHING erbjuder ett urval av exklusiva produkter. Genom att använda de bästa kvaliteterna, lägga till unika detaljer och säkerställa en stilfull blandning av autentiska jeansplagg och nutida stilkart, skapar vi den perfekta vintagelooken med en frän och modern twist.

Med respekt för traditioner men också med en envis lust att utveckla saker och ting ytterligare, skapar JACK & JONES VINTAGE CLOTHING kläder för coola och maskulina personligheter som sätter värde på jeansplaggens de klassiska tyger som t.ex. Americana och rock’n’roll.

PREMIUM BY JACK & JONES

PREMIUM by JACK & JONES är ett varumärke som fokuserar på hög kvalitet, omsorg om detaljer och stil framför mode. Varumärket har sina rötter i de klassiska stilarna och kollektionerna bygger på ikoniska plagg. Stilarna placeras i moderna och säsongsbetonade sammanhang – till exempel kostymskjortor eller kavajer i nya tyger, nya färger eller med tillagda detaljer som bygger på de aktuella trenderna.

I utvecklandet av kollektionerna har PREMIUM by JACK & JONES ett nära samarbete med ett fåtal hängivna leverantörer som ser till att slutprodukten håller den högsta kvalitet. Tack vare den stora omsorgen om kvalitet och detaljer, är detta oumbärliga plagg i en mans garderob – och de lämpar sig för alla tillfällen.

PREMIUM by JACK & JONES passar män med en modern livsstil och en elegant framtoning – män som både vill ha en klassisk och modern look.

ORIGINALS BY JACK & JONES

ORIGINALS by JACK & JONES hämtar inspiration från indievärlden och den urbana popkulturen. Stilen är livfull och lättsam och referenser hämtas från allt som påverkar de aktuella trenderna.

Med ambitionen att vara först ute på banan är ORIGINALS by JACK & JONES ett djärvt och kaxigt varumärke, som inte drar sig från att sticka ut i mängden. Varumärket erbjuder hippa och högkvalitativa produkter i en blandning av färger och stilar, som ger alla möjlighet att skräddarsy en individuell look.

ORIGINALS by JACK & JONES erbjuder ett komplett sortiment som passar hippa män som har en kreativ styling. Kollektionen drivs av trender och betonar färgstarka plagg som exempelvis tryckta T-shirts, avslappnade skjortor, sweattröjor och femficksjeans.

CORE BY JACK & JONES

CORE by JACK & JONES är hantverksbetonad streetwear med ett starkt grafiskt koncept och en blick för innovativa detaljer. Varje stil består av högkvalitativa tyger med en stilren med tydligt hantverksinspirerade detaljer. I kombination med de moderna tygerna gör hantverksanslaget designen både uppfriskande och varaktig.

Kollektionerna är en blandning av formella och mer avslappnade kläder som exempelvis anti-fit-jeans, grafiska T-shirts, sweattröjor, skor och stickade plagg. En anslående look säkerställs av cut-and–sömmar, tekniska designdetaljer och en färgpalett som består av minimalistiska, neutral nyanser kombinerat med djärva kontraster.

CORE by JACK & JONES vänder sig till unga och trendmedvetna killar. Deras urbana och aktiva livsstilar märks på deras styling eftersom de gillar att se fräscha och stilfulla ut i nya, välskräddade kläder.

Butiksinfo

Vardagar: 10-19 Lördagar: 10-16 Söndagar: 12-16 Se avvikande öppettider

Den här hemsidan använder sig av cookies.